За нас

Ние от Погребална агенция Варна имаме дългогодишен опит в цялостната организация на погребения, погребални обреди и кремации.

Нашата цел е да сме винаги на разположение, за да Ви подкрепим в трудните моменти. Работим 24 часа 7 дни в седмицата. Винаги разполагаме с дежурен екип, който бързо и адекватно ще се отзове на Вашето обаждане.

Стремим се да Ви предоставяме не само най-качествената услуга, но и емоционална подкрепа. Затова разполагаме с висококвалифицирани служители, които бързо ще разберат от какво се нуждаете и ще Ви го осигурят. Без значение дали става въпрос за осигуряването на медицинско лице, което да потвърди смъртта, специализиран транспорт или цялостна организация на погребението.

Защо да изберете Погребална агенция Варна?

Ние НЕ сме тук, за да се възползваме от Вашата болка, а за да Ви подкрепим. Затова не виждаме себе си като търговци, а като съветници и приятели, които ще отнемат от Вашия товар.

Ние ще Ви изслушаме и ще Ви дадем съвети, с който ще получите най-доброто на най-добрата цена.

Запознати сме с всички подробности относно цялостната организация на погребения. Винаги Ви даваме най-важната информация, спестявайки Ви подробностите, които са наше задължение.

Поддържаме високи стандарти и ценности. За нас е от значение всеки един елемент – от чистотата на превозните ни средства до грижите за починалия. Отнасяме се както към Вас, така и към него с уважение и почит.

Държим да получите качествена услуга. Опелото се извършва съобразно родния език на покойника и неговото вероизповедание.

Доверете ни се, а ние ще се погрижим да изпратите подобаващо близките си в последния им път!

Свържете се с нас. Работим денонощно без почивен ден.